Νέα-Ανακοινώσεις  
 
Εναλλακτικές Θεραπείες-Ευεξία / Reiki


Το Reiki είναι μια μέθοδος φυσικής ενεργειακής θεραπείας πολύ δημοφιλής σήμερα αφού χρησιμοποιείται παγκοσμίως για να συμπληρώσει συμβατικές ιατρικές θεραπείες όπως επίσης και άλλες ενεργειακές τεχνικές.

Πλησιάζοντας απαλά τα χέρια του πάνω από το σώμα του ασθενή, ο επαγγελματίας Reiki μεταφέρει θεραπευτική ενέργεια και τη διαχέει στα επιθυμητά όργανα ή άλλες περιοχές , δουλεύοντας ταυτόχρονα σε όλα τα επίπεδα πέρα από το σωματικό, αντιμετωπίζοντας συναισθηματικές και διανοητικές ανισορροπίες και δυσλειτουργίες.

Το Reiki είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, που μπορεί να βοηθήσει κάποιον σε περιόδους αλλαγών και μεγάλων προκλήσεων, είναι πάντα ασφαλές και προσφέρει μιαν αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας, αυξάνει τα επίπεδα ενεργητικότητας, βοηθάει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και μειώνει το άγχος.

Το Reiki δεν ανήκει σε κάποιο θρησκευτικό δόγμα και μπορεί να εφαρμοστεί στον οποιονδήποτε χωρίς προαπαιτούμενα. Είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση χρόνιων ασθενειών και πόνων, αθλητικών τραυματισμών, εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, αρθροπαθειών και αλλεργιών. Έχει επίσης θετική επίδραση σε περιπτώσεις αυξημένου άγχους και κατάθλιψης.

Οι ατομικές συνεδρίες μπορεί να έχουν διάρκεια μία ώρα (διάρκεια θεραπείας 45 λεπτά) ή μιάμιση ώρα εφόσον περιλαμβάνεται η τεχνική του «ψυχικού χειρουργείου» για να διαλυθούν οποιαδήποτε ενεργειακά μπλοκαρίσματα και να ελευθερωθούν βαριές και στάσιμες ενέργειες.

Οι τάξεις Reiki οργανώνονται σε τακτά διαστήματα και ανακοινώνονται έγκαιρα για εκδήλωση ενδιαφέροντος.