Νέα-Ανακοινώσεις  
 
Εναέρια Άσκηση (Swing Fussion)


Ένα μάθημα με ασκήσεις pilates, yoga, και fitness που έχει στόχο την ενδυνάμωση αλλά και ευλυγισία ολόκληρου του σώματος.

Η κούνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να κάνει την πρακτική μας πιο εύκολη, δύσκολη, ενδιαφέρουσα. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των αρθρώσεων, στη μυϊκή χαλάρωση και την ανακούφιση από πόνους καθώς και να ενισχύσει την κινητικότητα των αρθρώσεων και την ευλυγισία. Μας παρέχει τη δυνατότητα να παίξουμε και να αναστραφούμε με ασφάλεια. Η αναστροφή παρέχει πλούσια οφέλη όπως η ευθυγράμμιση η επιμήκυνση και αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης, η βελτίωση του λεμφικού συστήματος, η αύξηση της ροής του αίματος, η παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο κ.α.

H κούνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί δημιουργικά ώστε να εκτελέσουμε μια σειρά θέσεων και κινήσεων. Καθώς είναι ασταθής, για να ισορροπήσουμε χρειάζεται να ελέγξουμε το κέντρο μας.

Μετά από ένα μάθημα στην κούνια νιώθουμε ενέργεια και ευεξία και αισθανόμαστε το σώμα μας δυνατό, χαλαρό και ευθυγραμμισμένο. Το συγκεκριμένο μάθημα θα είναι μεσαίο επίπεδο και συνιστάται σε ανθρώπους που εξασκούνται ήδη στη yoga η το pilates και δεν αντιμετωπίζουν έντονες παθολογίες.