Νέα-Ανακοινώσεις  
 
Στη Ζώνη του 42 / Σημαίνει κάτι;
«Ποιο είναι το νόημα της ζωής, του σύμπαντος, των πάντων»;

Πριν από δισεκατομμύρια χρόνια ένα είδος όντων ανώτατης ευφυΐας δημιούργησε τον υπερ-υπολογιστή για να του κάνει αυτή την ερώτηση. Η απάντηση του υπολογιστή ήταν «42».

Κάπως έτσι ξεκίνησε το «ταξίδι στο γαλαξία με οτοστόπ», το διάσημο βιβλίο του Douglas Adams, που αργότερα έγινε ραδιοφωνική σειρά και ταινία αναζητώντας με οδηγό το χιούμορ το αληθινό νόημα στη ζωή.

Εμείς κάπου στην πορεία διασταυρωθήκαμε με τη ζώνη του «42» και υιοθετήσαμε ως στάση το «ζούμε αλλιώς». Φιλοδοξούμε να παρασύρουμε και εσάς σε αυτή τη διάθεση.Η προσέγγισή μας είναι ότι στην αναζήτηση μιας διαφορετικής ποιοτικής καθημερινότητας μπορεί κανείς να ξεκινήσει την αλλαγή από απλά πράγματα όπως η άσκηση του σώματος και του νου και η ενασχόληση με δραστηριότητες που μας μυούν σε παραδοσιακές μεθόδους και πρακτικές με θεραπευτικά αποτελέσματα , μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση και μας συνδέουν με τον εαυτό μας και τελικά μέσω όλων αυτών μας ενώνουν.

Βασικός κορμός του 42 zone είναι τα μαθήματα Pilates. Φιλοξενεί επίσης τμήματα Yoga και συνεργάζεται με ομάδα εναλλακτικών θεραπευτών (shiatsu, reiki, κρανιοϊερή, thai massage, ρεφλεξολογία).

Η διαδρομή του 42 zone ξεκίνησε το 2010 και από το 2012 φιλοξενείται στην οδό Αγ. Αναργύρων 31 στου Ψυρρή, σε χώρο εύκολα προσβάσιμο με τα πόδια ή τη συγκοινωνία.

Το 42 zone είναι μέλος του δικτύου συνεργατών του BASI Pilates, ενός από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στο χώρο παγκοσμίως . Όλοι οι εκπαιδευτές του διαθέτουν πιστοποίηση BASI Pilates και έχουν παρακολουθήσει μεταπτυχιακά προγράμματα και ειδικά σεμινάρια για τη θεραπευτική πλευρά του Pilates και για ειδικές ομάδες του πληθυσμού. Όλοι οι συνεργάτες του 42zone είναι άριστα καταρτισμένοι και δοκιμασμένοι επαγγελματίες.